Cutii cu rechizite, alimente și jucării, „transformate” în zâmbete de copii la Semlac

  de [email protected] | 22 aprilie 2014, 12:15 PM | Știri Arad

  0

  Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, clasa I-a A din comuna Semlac, condusă de d-na învățătoare Ionela Măietec, împreună cu părinții, au dorit să aducă un zâmbet pentru copiii nevoiaşi din localitate. În acest sens, au organizat o campanie caritabilă ce s-a desfăşurat în perioada 14-18 aprilie. Rezultatul a fost peste așteptări, fiind colectate mai multe cutii și plase pline cu rechizite școlare, cărți pentru copii, alimente și dulciuri, dar și fructe și răcoritoare.

  Partenerii campaniei au fost Primăria Semlac, Biserica Ortodoxă din Semlac, Magazinul „La doi pași” și Librăria Consum cop. Semlac.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.