marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cursuri noi la CCIA Arad – Inspector/Referent Resurse Umane și Inspector Sănătate și Securitate în Muncă

  de Special Arad | 5 august 2021, 12:39 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad demarează în perioada următoare cursuri noi:

  1. Inspector / Referent Resurse Umane – 23 august 2021
  2. Inspector Sănătate și Securitate în Muncă – 25 august 2021

  Certificare recunoscută în România și în UE

  La finalul cursurilor, absolvenţii obțin un certificat autorizat ANC și recunoscut de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale. Pentru recunoaşterea internaţională a certificatului este necesară apostilarea sau supralegalizarea.

  Avem o varietate mare de cursuri, astfel încât cei interesați își pot dezvolta competențele personale sau profesionale înmulte domenii. Cursurile se adresează atât persoanelor fizice aflate în căutarea unui loc de muncă sau angajate, cât şi persoanelor juridice care doresc să îşi califice sau să-şi perfecţioneze personalul angajat. Formarea profesională a adulților este o activitate de interes general, fiind o investiţie în dezvoltarea capitalului uman.„, declară domnul arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

  Acte necesare la înscriere: copia cărţii de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă obţinută – trimise prin e-mail la: [email protected], informaţii la telefon: 0730188299.

  „Vă reamintim faptul că, în conformitate cu OG 129/2000 societăţile reglementate de Legea nr. 31/1990, companiile şi societăţile naţionale, regiile autonome, unităţile cooperatiste, şi alte instituţii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaţilor, cheltuieli care se deduc, după caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit. De asemenea instituţiile finanţate din fonduri extrabugetare pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaţilor din aceste venituri”, declară prof. Carmen Crișan – manager CFP din cadrul CCIA Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.