vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cursele pentru Londra se suspendă la data de 31 mai! Ce se întâmplă cu cei care aveau rezervări pentru luna iunie?

  de Special Arad | 11 aprilie 2018, 12:42 PM | Regional

  1

  Compania aviatică low-cost Ryanair anunţase că va renunţa la cursele externe de pe aeroporturile din Timișoara și Oradea abia din programul de iarnă. Totuși, compania low cost Ryanair pare că se grăbeşte să plece din Oradea. Cursele spre Londra vor fi anulate încă de la 31 mai!

  Informaţia a fost transmisă marţi, de doi cititoti ai siteului ebihoreanul.ro, care au primit înştiinţări de la compania low cost că, din 31 mai, nu va mai opera ruta Oradea – Londra Stansted.

  „Zborul pentru 15 iunie era rezervat de câteva luni. În seara asta am primit informarea că operaţiunile încetează în 31 mai. Aveam bilet pe 30 mai cu retur 6 iunie, mi-au oferit banii înapoi acum câteva ore şi nu mai poţi rezerva nimic de la 1 iunie încolo. Nici de la Oradea, nici de la Timişoara!”, a declarat un alt călător, care a primit acelaşi mesaj.

  În notificările trimise, Ryanair afirmă că regretă că zborurile rezervate vor înceta de la 31 mai şi îi roagă pe posesorii biletelor să îi anunţe şi pe alţi călători de acest fapt. În acelaşi mesaj, compania le oferă călătorilor posibilitatea fie să facă demersuri pentru a-şi primi banii înapoi, fie returnarea banilor, fie schimbarea rutei, prin alte aeroporturi, scrie ebihoreanul.ro.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.