Curs de Responsabil de Mediu, organizat de Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad

  de Special Arad | 1 aprilie 2021, 11:02 AM | Administraţie

  0

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează începând cu 22 aprilie 2021 cursul Responsabil de Mediu – cod COR 325710.

  “Este un curs care se adresează tuturor firmelor care desfăşoară activităţi cu impact asupra mediului. Pentru îndeplinirea cerinţelor legale agenţii economici sunt obligaţi să asigure personal calificat căruia săîi atribuie responsabilităţi de mediu”, declară arh. Gheorghe Seculicipreşedintele CCIA Arad.

  Obiective: dobândirea competenţelor specifice necesare desfăşurării ocupaţiei “Responsabil de mediu”.

   

  Tematica: Gestionarea cerintelor legale de mediu, Elaborarea programului de management de mediu, Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu, Monitorizarea factorilor de mediu, Realizarea auditului intern, Elaborarea programului de audit intern, Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta, Raportarea activitatii de mediu, Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

   

  Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

   “Ocupaţia Responsabil de mediu impune implementarea legislaţiei de mediu la nivelul organizaţiei. Scopul cursului este formarea angajaţilor proprii în domeniul mediului care să urmăreasca şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege”, informează prof. Carmen Crişan.

  Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)

  Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

  Data limita de înscriere: 19 aprilie 2021

  Discount-uri:

  – 10% membrii CCIA ARAD

  – 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

  – 10 % pentruparticiparea la 2 saumaimultecursuri

  Reducerile nu se cumulează!

  Taxa include:  activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apăşi un cuponvaloric de 200 lei la cursurileorganizate de CCIA Arad

  Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.