Curs de inspector resurse umane la Camera de Comerţ Arad, din 12 septembrie 2022

  de Special Arad | 11 august 2022, 4:55 PM | Administraţie

  0

  Camera de Comerţ Arad organizează începând cu data de 12 septembrie 2022 un nou curs  Inspector /Referent Resurse Umane – curs acreditat de Ministerul Muncii si Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale .

  Cursul se va ține la sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr. 5.

  La finalul cursului, absolvenţii vor deveni INSPECTORI RESURSE UMANE, certificaţi conform ocupaţiei de INSPECTOR RESURSE UMANE din COR – cod 333304.

  “Pe lângă cadrul legislativ actualizat, Legislatia Muncii relevantă şi Legea Pensiilor, cursul oferă şi aplicaţii practice REVISAL, documentaţia specifică domeniului, contract individual de muncă, acte adiţionale, modele decizii”, a explicat președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

  În urma absolvirii acestui curs veţi obține următoarele competențe:

  • Întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a angajaților;
  • Recrutarea personalului;
  • Întocmirea și gestionarea contractelor de muncă;
  • Întocmirea statului de plată;
  • Întocmirea si depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de somaj, asigurărilor de sănătate;
  • Operarea cu REVISAL;
  • Realizarea dosarului de pensionare.

  Condiții acces: absolvenți de studii superioare și studii medii.

  “Conform legislației în vigoare acest curs este obligatoriu să fie urmat de către cel puțin o persoană cu atribuții concrete în întocmirea documentelor de personal și a documentelor de calcul și evidență în raport cu Inspecția Muncii şi Casa de Pensii, din cadrul fiecărei companii sau instituții publice”, a precizat managerul CFP din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

  Acte necesare (în copie) pentru înscrierea la cursuri: BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

  CCIA Arad organizează în perioada următoare și cursurile:

  • Inspector Sănătate și Securitate în Muncă
  • Consiler Dezvoltare Personală

  Informații și înscrieri la telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.