Curăţenie de primăvară în Pecica şi satele aparţinătoare

  de Special Arad | 3 martie 2021, 4:24 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  La fel ca în fiecare primăvară, Primăria Oraşului Pecica colectează de la localnici crengile provenite din toaletarea arborilor şi a pomilor.

  Acţiunea începe luni, 8 martie, şi durează patru săptămâni, până vineri, 2 aprilie.

  Angajaţii administrației locale ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi, în zona 200 şi pe strada 1, miercuri, în zona 300 şi zona 500, joi, în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri, în satele aparţinătoare Turnu şi Sederhat.

  Primăria Orașului Pecica reaminteşte pecicanilor şi locuitorilor satelor aparţinătoare că se vor aduna doar crengile și îi roagă să le scoată doar în dimineaţa zilei în care muncitorii vin să le colecteze.

  În toate celelalte zile este interzisă depozitarea oricăror materiale pe domeniul public.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.