„Curățenia de vară”: adăposturi dezafectate și 17 tone de gunoi adunate de pe terenuri din municipiu

  de Special Arad | 15 June 2022, 12:02 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. 15 adăposturi improvizate pe domeniul public al Municipiului Arad au fost dezafectate doar în ultima lună de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară. În paralel, coordonarea muncii în folosul comunității efectuate de beneficiarii venitului minim garantat și condamnații penal a permis colectarea manuală a 17 tone de deșeuri municipale de pe terenuri unde accesul mecanizat este imposibil.

  Cele două demersuri subsumate efortului continuu de îmbunătățire a salubrizării orașului au survenit în zona 300 Micălaca, strada Ovidiu, Calea 6 Vânători, str.Abrud, str.Udrea, Balastiera Micălaca, str.Grădina Poștei, str.Tarafului, str.Gladiolelor, Str.Feleacului, str.Eftimie Murgu, str.Cărămidarilor, str.Barbu Lăutaru.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.