duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Curățenia de primăvară continuă. Cum arată programul pe următoarele 8 săptămâni

  de Special Arad | 4 martie 2022, 2:45 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Prima săptămână din programul Curățeniei generale de primăvară în municipiul Arad se finalizează astăzi, cu zona Gării. 

  În zilele precedente, începând de luni, 28 februarie, s-a intervenit în partea stângă a centrului Aradului, respectiv în zona delimitată de străzile Banu Mărăcine, A. Șaguna, M. Kogălniceanu, Dornei, Piața Arenei etc. În paralel, se execută lucrări de toaletare a arborilor amplasați pe domeniul public din cartierul I.G.Duca (A. Vlaicu).

  Până la sfârșitul lunii aprilie, activitățile specifice curățeniei de primăvară vor include, rând pe rând, toate cartierele.

  Potrivit programului, următoarea săptămână (7-11 martie) este dedicată tot zonei centrale, de data aceasta echipele edilitare fiind prezente în zona delimitată între Splaiul Gen. Praporgescu, Calea Iuliu Maniu (Centru-partea dreaptă) și zona Polivalentă.

  Rugăm cetățenii să sprijine acțiunile demarate în această perioadă și să își curețe șanțurile, rigolele și podețele aferente proprietății, precum și să asigure igienizarea spațiului verde din fața locuințelor, conform normelor specifice privind gospodărirea localităților.

  1646395990594 poza 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.