Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt rugate să anunțe CMCA

  de Special Arad | 8 iunie 2021, 1:56 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Cuplurile care în acest an împlinesc 50 de ani de la oficierea căsătoriei sunt rugate să anunțe Centrul Municipal de Cultură Arad pentru a fi luate în evidență, în vederea participării la sărbătoarea oficială care va fi organizată în cadrul Zilelor Aradului, ediția 2021.

  Este vorba despre căsătoriile oficiate în anul 1971, în municipiul Arad, iar cei în cauză trebuie să prezinte copii după buletinele soților și o copie după certificatul de căsătorie.

  La sediul Centrului Municipal de Cultură Arad, din Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, se pot prezenta unul dintre membrii familiei sau aparținători (rude de gradul I).

  Orarul instituției este luni până joi, între orele 8.00 – 17.00, și vineri, între orele 8.00 – 14.00.

  Persoanele nedeplasabile pot să sune la numărul de telefon 0371.501.072 (persoană de contact d-na. Ramona Socaci), urmând să primească toate informațiile necesare.

  Luarea în evidență a acestor cupluri este necesară odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului european privind protecţia datelor cu caracter personal, care are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, anunță Centrul Municipal de Cultură.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.