Cupa Stelelor la Baza Desavoia! Cipri Rus, Hlistei sau Jorza luptă pentru trofeu pe sinteticul de la Desavoia

  de Lucian Dănilă | 16 decembrie 2019, 8:21 PM | Sport

  0

  Anul trecut a câștigat „Costa Rica”, un nume de echipă în rândurile căreia au evoluat Bozian și Arsene, acum colegi la Liga a 3-a sub culorile formației Progresul Pecica.

  În acest an, concurența va fi din nou una importantă pentru că pe sinteticul de la Baza Desavoia și-au anunțat prezența fotbaliști care luptă pentru promovarea în Liga 1 așa cum este Cipri Rus, golgeter și căpitan al echipei UTA, dar și golgeterul celor de la Rapid București, Cătălin Hlistei, care vine împreună cu Amir Jorza.

  Competiția începe mâine, marți, de la ora 10 și se joacă până la orele 17. Același program va fi și miercuri, zi în care se va stabili și campioana din acest an.

  Competiția se află la ediția a doua și îi are ca organizatori pe Cristian Lăzău și Cristian Barna, cei care organizează și campionatele de minifotbal de la Liga Desavoia.

  Program

  Grupa A

  Old School

  Stelele Aradului

  Șimand

  Bârzava

  Grupa B

  Costa Rica

  Colo Colo

  Luciano

  Cetățenii

  Teren 1

  10.00 – Costa Rica – Colo Colo

  10.40 – Old School – Stelele Aradului

  11.20 – Luciano – Cetățenii

  12.00 – Șimand – Bârzava

  12.40 – Costa Rica – Luciano

  13.20 – Old School – Șimand

  14.00 – Colo Colo – Cetățenii

  14.40 – Stelele Aradului – Bârzava

  15.20 – Old School – Bârzava

  16.00 – Stelele Aradului – Șimand

  Teren 2

  15.20 – Costa Rica – Cetățenii

  16.00 – Colo Colo – Luciano

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.