luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cupa „Școlii Pădureni” își dispută a VII-a ediție, una cu caracter internațional

  de Dan Lazăr | 4 mai 2022, 9:46 AM | Chişineu Criş | Pilu | Socodor | Sport | Zerind

  0

  Zece unități de învățământ își vor trimite elevii la a șaptea ediție a Cupei „Școlii Pădureni”, organizată vineri, 6 mai, la Chișineu-Criș.
  Colectivul didactic al Școlii Gimnaziale „Pădureni” Ch. Criș, în frunte cu directorul Judit Sime, profesorii AnaMaria Hent, Ildiko Szilasi, Csilla Szabo și Andrei Palfi, vor oferi elevilor posibilitatea de a se întrece la trei discipline sportive: baschet (băieți și fete), fotbal (băieți) și handbal (fete). Alături de competițiile sportive, în acest an se vor desfășura și concursuri de desen și literatură.
  La bunul mers al organizării își aduc contribuția Primăria Chișineu-Criș, bisericile romano-catolică și reformată din localitate și asociația Pro-Pădureni.
  Caracterul intrenațional al întrecerii este dat de prezența școlii din localitatea maghiară Chitighaz, alături de unității de învățământ din: Țipar, Socodor, Pilu, Satu Nou, Adea, Zerind, Chișineu-Criș, Pădureni și Arad (Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad).
  Reamintim că echipa de baschet masculin a Școlii Gimnaziale Pădureni (prof. Andrei Palfi) a câștigat, în această primăvară, titlul de campioană județeană în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la etapa zonală „vulturii” ocupând un onorabil loc trei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.