Cupa României la volei de plajă, în premieră la Arad!

  de Dan Lazăr | 24 iulie 2021, 8:45 PM | Sport

  0

  Clubul Sportiv Fan Arad și Federația Română de Volei (FRV) organizează, între 29 iulie – 1 august, Cupa României la volei de plajă, ediția 2021.
  Confruntările din competiția KO – aflată la doar a doua ediție, după Mamaia 2019 – vor avea loc pe cele două terenuri de beach-volley ale Arenei DJST – Fan Arad, din cartierul Subcetate, la start fiind prezente 17 echipe masculine și 15 feminine.
  În avanpremiera Cupei României la seniori și senioare, pe aceleași terenuri are loc ediția a VI-a a Fan Tour Open, rezervată juniorilor și junioarelor, întrecere cuprinsă în calendarul FRV, care se va desfășura între 26-28 iulie.
  Cele două întreceri vor fi prefațate luni, 26 iulie, de la ora 13.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în locația amintită, la care vor participa Ștefan Gog (președintele CS FAN Arad) și Corina Huțan (reprezentant al Centrului Cultural Județean Arad – instituție care a finanțat acest proiect cu suma de 35.000 de lei).
  CUPA ROMÂNIEI BEACH-VOLLEY 29.07-01.08 2021
  ARENA BEACH VOLLEY DJST – FAN ARAD
  SPONSOR: Instal Impex
  Parteneri: CCJA, DJST Arad, Smithfield România, Hand United, ProVolei, Mircea Grigore, Costel Crețu, PrintShop, Crucea Roșie

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.