Cupa CSM Arad la gimnastică ritmică, grație și atracție pentru arădeni

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2014, 7:34 PM | Sport

  0

  Sala UAV găzduiește, sâmbătă și duminică, a 10-a ediţie a Cupei CSM Arad la gimnastică ritmică. Competiția are caracter internaţional, fiind aşteptate să participe sportive de la 15 cluburi din: Serbia, Bosnia-Herţegovina, Franţa şi din România.

  CSM Arad va fi foarte bine reprezentat, de 18 sportive, care s-au pregătit chiar și în această seară în sala în care va avea loc competiția sub îndrumarea Danielei Chiriac.

  Sâmbătă concursul începe la ora 9,30, cu participarea sportivelor cu vârsta începând de la 9 ani şi până la senioare. Ziua de dumincă este dedicată exerciţiilor demonstrative la categoriile mici, ansamblu şi mica gimnastă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.