sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cunoscuta cântăreață Adele a fost „atacată” pe scenă (VIDEO)

  de - | 17 noiembrie 2016, 11:57 AM | Internaţional

  0

  Cântăreaţa Adele şi mai mulţi spectatori au fost nevoiţi să fugă şi să se adăpostească din cauza unui liliac care a ”invadat” scena, miercuri seară, în timpul unui concert pe care artista britanică l-a susţinut în Mexic, informează BBC citat de News.ro.

  Adele a susţinut miercuri seară un concert în Ciudad de Mexico, în cadrul turneului ei mondial, care a început în luna februarie cu un show în Belfast.

  După ce a fost ”atacată” pe scenă de acel mamifer zburător, celebra cântăreaţă şi-a întrerupt concertul şi l-a avertizat pe unul dintre spectatori: ”A aterizat chiar lângă capul tău. Dumnezeule, e un liliac!”.

  După câteva momente de derută, lucrurile au revenit la normal şi artista şi-a continuat concertul.

  u este pentru prima dată când un animal i se alătură artistei pe scenă în cadrul acestui turneu.

  În timpul unui concert pe care l-a susţinut în luna august, în Los Angeles, cântăreaţa a invitat unul dintre spectatori, spunându-i că poate să i se alăture la microfon, iar acesta a urcat pe scenă însoţit de câinele lui.

  Concertele cântăreţei britanice sunt marcate adeseori de momente insolite, inclusiv de cereri în căsătorie, în pauzele dintre cântece.

  În general, după cererile în căsătorie, cuplurile primesc aplauze din partea spectatorilor şi câteva cuvinte de felicitare din partea artistei britanice.

  Adeseori, Adele invită spectatori din public pe scenă pentru a face câteva selfie-uri alături de ea.

  Un alt moment insolit s-a petrecut în octombrie, când artista a fost surprinsă de un gest emoţionant al iubitului ei. Adele şi producătorul Simon Konecki au o relaţie de cinci ani. Pentru a marca împlinirea a cinci ani de relaţie, Simon Konecki a ”complotat” cu producătorii unuia dintre concertele lui Adele şi, împreună cu aceştia, a înlocuit show-ul de confetti de la finalul concertului cu bileţele colorate pe care erau scrise mesaje de iubire adresate artistei.

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.