Adele, în Cartea Recordurilor: Noul său album a fost vândut în 3,4 milioane de exemplare, în doar o săptămână

  de - | 1 decembrie 2015, 12:44 PM | Monden

  0

  Adele a revenit pe piața muzicală cu un nou album care a trimis-o direct în Cartea Recordurilor. Într-o singură săptămână, acesta a fost vândut în 3,4 milioane de exemplare.

  Astfel, artista a doborât un record stabilit în 2000 de trupa ‘N SYNC, ce vânduse aproape două milioane şi jumătate de albume în şapte zile.

  Nu este prima reușită de acest tip. Precedentul său album s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare şi a rămas timp de doi ani în topul vânzărilor.

  Totodată, cântăreața a primit și 10 premii Grammy și un Oscar pentru cea mai bună melodie originală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.