vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum vor fi despăgubiți asigurații City Insurance. Ce garanții a oferit ministrul Finanțelor

  de - | 22 septembrie 2021, 7:23 PM | Naţional

  0

  (foto: pint.ro)

  Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a declarat marţi seara, la Digi24, că despăgubirea asiguraţilor City Insurance va fi făcută cu bani din fondul de garantare. Potrivit ministrului, scopul este de a proteja păgubiţii „de acest faliment important” şi nu are informaţii că s-ar depăşi fondul.

  „La acest moment nu am informaţii că s-ar depăşi acest fond de garantare. Mâine avem în Guvern o ordonanţă de urgenţă prin care modificăm o lege. Oamenii au nevoie să fie ajutaţi. Îi ajutăm cu bani din fondul de garantare. Până acum, primeai 450 de mii de lei per persoană şi nu conta câte poliţe aveai. Acum primeşti 500 de mii de lei per poliţă. Dacă ai avut mai multe daune, poţi să primeşti nu 450.000 de lei pentru toate, ci 500.000 de lei pentru fiecare în parte. Până la 500.000 de lei”, a spus Dan Vîlceanu, citat de Adevărul.

  Ministrul Finanţelor a precizat că s-a ajuns la această decizie pentru a proteja păgubiţii.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.