Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paști

  de Special Arad | 29 April 2016, 9:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ploile au revenit azi noapte în vestul ţării. Astăzi, averse însoţite trecător de descărcări electrice vor apărea din când în când prin sud-vest, centru şi nord-est. În rest, orele cu soare vor fi mai numeroase. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sud-estice.

  Astăzi va ploua slab, local prin vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, dar mâine aversele vor cuprinde mai ales jumătatea de vest a ţării.

  Sâmbătă va ploua prin nord, centru, dar trecător şi în sud, iar duminică îndeosebi în regiunile sud-vestice.

  Vestea bună este că se va menţine circulaţia aerului din sector predominant sud-vestic, asta înseamnă că ţara noastră se va afla sub influenţa unui aer cald, de origine tropicală, până la finalul săptămânii.

  Aşadar, în zilele următoare vremea va fi schimbătoare ca aspect.

  Pe de altă parte, din punct de vedere termic, în mare parte din ţară se aşteaptă valori de temperatură apropiate de mediile specifice perioadei. Excepţie vor face regiunile sud-estice unde maximele vor depăşi pragul de 20 de grade Celsius.

  Vremea în acest weekend în Arad

  Conform site-urilor de prognze meteo, sâmbătă cerul va fi parțial noros și temperatura maximă va fi în jur de 16°C (resimtită 14°C). Vântul va bate foarte ușor din directia N-E.

  Duminică (1 Mai și, în același timp, prima zi de Paști anul acesta) cerul va fi acoperit în totalitate de nori, dar la mijlocul zilei s-ar putea să iasă puțin soarele și este posibil să avem parte de o temperatură de maxim 20°C. Însă, în general, temperatura maximă anunțată va fi de 15°C (resimtită 13°C). Vântul va bate foarte ușor din direcția N.

  vremearom21meteorovreme1mmeteonetvremeaapropo

  Surse: digi24.ro, meteoromania.roweather.com, meteo.ro, vremea.netvremea.acasa.ro, vremea.apropotv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.