sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea de 1 mai și de Paște

  de - | 11 martie 2024, 8:03 AM | Naţional

  0

  Meteorologii de la Accuwheater au actualizat prognoza pentru luna mai, inclusiv pentru perioada Paștelui și a sărbătorii de 1 Mai. Vremea va fi una ciudată, pentru că vom avea zile cu temperaturi de primăvară veritabilă, cu temperaturi care urcă la 20 de grade, dar și zile ploioase.

  Conform prognozei, pe 1 mai vom avea maxime de 19 grade, cu temperaturi de maxim 6 grade noaptea. Cel mai probabil va fi o vreme ideală pentru grătare, dar sunt posibile și înnorări.

  Paștele ortodox va fi pe data de 5 mai. În weekendul 4-5 mai vom avea temperaturi de 19 grade și minimele nocturne vor fi de 6-7 grade.

  După data de 15 mai se simte miros de vară, cu temperaturi care vor ajunge la 25-27 de grade. Cel mai cald va fi pe data de 21 mai, atunci când temperaturile maxime vor ajunge la 27 de grade. Inclusiv pe timpul nopții temperaturile vor crește și vor fi de 11-13 grade.

  sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.