joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cum va arăta noul Spital de Boli Infecțioase din Arad? Trei etaje și o zonă la parter pentru primirea pacienților

  de Special Arad | 18 februarie 2021, 3:43 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Consiliul Județean Arad)

  Consiliul Județean Arad a dat astăzi publicității felul în care va arăta noul spital de Boli Infecțioase Adulți, construit de Consiliul Județean Arad din finanțare europeană și fonduri proprii. Este vorba despre imaginea realizată de proiectantul lucrării și avizată de specialiști. Din imagini se vede că spitalul va avea patru niveluri, respectiv trei etaje și o zonă de parter pentru primirea și trierea pacienților.

  „Valoarea investiției este de aprox. 4 milioane de euro. Construim noul spital în curtea Spitalului Județean (pe locul fostelor magazii). În această perioadă se finalizează proiectul tehnic și urmează să scoatem la licitație executarea lucrării. Spitalul va avea între 42-50 de paturi și va fi dotat și cu echipamente noi. Va asigura circuitele medicale conform celor mai recente reglementări europene” – a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  spital2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.