Cum să găsiți perechea perfectă de blugi

  de Special Arad | 23 aprilie 2021, 10:43 AM | Advertorial

  0

  Dacă cumpărați o pereche nouă de blugi, poate ajunge să fie o durere de cap. Problema cu denimul și, în special, cu blugi de damă, este că, cu siguranță, nu respectă politica „o mărime potrivită tuturor”. Cumpărăturile pentru blugi sunt foarte personale, deoarece este vorba despre dimensiunile dvs. specifice.

  În acest sens, este vorba mai mult de forma și proporțiile corpului, decât de dimensiuni. Și acesta este singurul lucru pe care îl uită o mulțime de femei sau pur și simplu nu îl știu când, cumpără o pereche de blugi de damă. Fiți sinceră, știți cu adevărat care este forma corpului dvs. și nu doar mărimea dvs.?

  De exemplu, știți cum să găsiți blugi dama care să se potrivească tipului dvs. de corp sau lungimea sau stilul de care ați putea avea nevoie?

  Primul sfat pe care vi-l putem oferi atunci când vine vorba de cumpărături pentru cea mai bună pereche de blugi este să vă înarmați cu măsurătorile corecte. Sigur, ați putea să scoateți o pereche de blugi de pe raft, să îi îmbrăcați și să sperați, dar dacă aveți o idee mai bună despre dimensiunea dvs. specifică, aveți șanse mult mai mari de a cumpăra perechea perfectă de blugi.

  Luați-vă măsurătorile

  Puteți să vă luați măsurătorile în câteva moduri diferite. Măsurătorile de care aveți nevoie în general pentru blugi sunt dimensiunea taliei și dimensiunea cusăturii. Dar este o idee bună să măsurați și lungimea de care aveți nevoie (aceasta este lungimea blugilor, de la picioare până la brâu).

  Dacă aveți acasă perechea perfectă de blugi, o pereche către care gravitați întotdeauna, care pare să se potrivească ca o a doua piele, atunci este minunat! Puteți utiliza acest articol de îmbrăcăminte pentru a vă măsura. Dacă nu, urmați aceiași pași măsurându-vă pe dvs., mai degrabă decât îmbrăcămintea.

  Cum să vă găsiți măsura blugilor

  1) Măsurați lungimea: începeți prin agățarea perechii de blugi pe un umeraș pentru haine, apoi luați o bandă de măsurare flexibilă și măsurați de la brâu până la cusătura picioarelor. Acest lucru vă va oferi măsurarea lungimii și, deoarece măsurați perechea preferată de blugi – puteți fi destul de sigur că acesta este tipul de lungime care vă place.

  2) Măsurați cusătura: următorul lucru de măsurat este lungimea cusăturii, deci luați banda de măsurare și măsurați în jos de la cusătura picioarelor până la tivul din interiorul piciorului. Prin utilizarea acestei metode, luați efectiv perechea de blugi existentă ca șablon pentru a lucra atunci când căutați o pereche nouă care se potrivește perfect.

  3) Măsurați talia: pentru a vă măsura talia, așezați banda flexibilă măsurată la câțiva centimetri sub buric sau în partea cea mai lată din jurul diafragmei. Măsurați în jurul unui cerc perfect, imaginându-vă că aici ar fi talia blugilor dvs. atunci când îi purtați. Acest lucru vă oferă o măsură de bază pentru a lucra atunci când cumpărați o pereche de blugi care se potrivesc excelent.

  Acum, că sunteți înarmată cu propriile măsurători personale, este timpul să începeți să cumpărați acea pereche perfectă de blugi. Dar cu atâtea forme, stiluri și soiuri diferite, acest lucru poate fi în sine un câmp minat. Aruncați o privire la diferitele stiluri de blugi acum, astfel încât să puteți începe să vă educați cu privire la dimensiunea care s-ar potrivi cel mai bine și să vă completeze forma corpului.

  Unele tipuri comune de blugi

  ● Jeggings – aceștia sunt de obicei descriși ca o încrucișare între o pereche de blugi și o pereche de colanți și sunt fantastici dacă scopul dvs. principal este confortul și o potrivire strânsă. Sunt adesea foarte întinși, îmbrățișând corpul pentru o potrivire strânsă, fără a fi restrictivi.

  ● Skinny sau Super Skinny – aceștia sunt un stil de blugi care se potrivesc în formă, dând deseori aspectul (dar nu neapărat senzația) de a fi foarte strâmt. Arată asemănător cu Jeggings, dar sunt de obicei considerați a fi o pereche adevărată de blugi, deoarece au adesea buzunare și nasturi. Sunt strânși la gleznă, ceea ce le face grozavi pentru accentuarea picioarelor lungi și slabe.

  ● Blugi cu picior drept – acesta este un stil destul de durabil de blugi care nu pare să iasă niciodată din tendințe. Blugii cu picior drept sunt în esență doar asta; blugi cu picior drept care nu se schimbă în lățime pe toată lungimea piciorului. Acest lucru înseamnă, în general, că se potrivesc mai bine în jurul coapselor decât în ​​jurul gambelor și gleznelor.

  ● Slim Leg – acest stil de blugi acoperă decalajul dintre blugii cu picior drept și blugii skinny și este în esență o încrucișare între cele două. În general, sunt așezate peste șolduri și coapse și taie o linie curată până la tiv, la fel ca o pereche de blugi cu picior drept.

  Blugii evazati – blugii evazati sunt, în general, strânși în zona coapsei și a picioarelor superioare, cu jumătatea inferioară evazată. Nivelul de evazare poate varia în funcție de stilurile moderne. Uneori pot fi cunoscuți sub numele de blugi clopot, dar acest stil are, în general, o evazare foarte exagerată, mai asemănătoare cu stilurile purtate de hippie în anii 1960 și 1970.

  ● Blugi cu picior larg – acest stil de blugi are o circumferință largă pe toată lungimea piciorului. Din acest motiv, ei pot fi denumiți și blugi largi – dar trebuie remarcat faptul că diferite stiluri au uneori o circumferință mai strânsă în jurul gleznei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.