Cum să faci o pereche de pantaloni scurți pentru bărbați să arate bine? Câteva sfaturi utile

  de - | 3 August 2021, 10:43 AM | Advertorial

  0

  Pantalonii scurți reprezintă acel articol de îmbrăcăminte cu ajutorul căruia bărbații pot obținute cu ușurință o ținută la modă. Dacă sunt aleși în mod corespunzător, aceștia arată foarte bine și prezintă în același timp avantajul de a fi extrem de confortabili.

  De unde vine moda pantalonilor scurți?

  Pantalonii scurți ar fi fost adoptați de coloniștii armatei britanice în secolul al XIX-lea, aceștia având nevoie de un articol de îmbrăcăminte care să îi facă să reziste mai bine la căldură. În jurul anilor 1880 aceștia au devenit articol de îmbrăcăminte specific pentru copii, pentru ca în secolul al XX-lea să devină chiar parte a uniformei școlare obligatorii, indiferent de anotimp. În anii 1930, pantalonii scurți devin articol preferat în vestiarele bărbaților, utilizați mai ales în timpul vacanțelor la mare. Astăzi, pantalonii scurți de lungimi diferite sunt purtați de bărbați din întreaga lume, mai ales în sezonul cald, atunci când se simte nevoia unei ținute lejere, care să lase pielea să respire bine și să se evite, în acest fel, transpirația.

  Cum să alegi pantalonii scurți potriviți?

  Pentru a arăta bine într-o pereche de pantaloni scurți, este important să alegi bine dimensiunea acestora. Este de preferat să alegi o dimensiune neutră, care să se potrivească oricărei ținute. Pentru a nu arăta neadecvat într-un anume loc, evită pantalonii foarte scurți, care vin cu puțin peste fese. Alege o pereche de pantaloni scurți de lungime până aproape de genunchi – cu aceștia nu vei da greș în nicio situație. De asemenea, evită pantalonii care să vină mult peste genunchi dacă ești o persoană scundă, însă alege un astfel de model dacă ești o persoană înaltă. De regulă, bermudele trebuie să cadă peste șolduri, la înălțimea naturală a taliei, fesele trebuie sprijinite, dar fără a fi înghesuite, iar între picior și țesătură trebuie să existe un mic spațiu pentru o libertate de mișcare adecvată.

  Pantaloni scurți cu șnur sau fără?

  Deși pare ridicol, acel șnur cu care sunt prevăzute unele modele de pantaloni scurți este unul extrem de eficient în ceea ce privește adoptarea unei ținute cu stil. Este vorba despre un element care poate schimba aspectul purtătorului printr-o singură și simplă mișcare. Șnurul nu numai că ajută la reglarea mărimii pantalonilor fixându-i mai bine în talie, dar are și menirea de a face potrivirea perfectă pentru siluetele care arată foarte bine, oferind senzația unui corp în formă de clepsidră. Așadar, șnurul de la pantalonii scurți este funcțional și practic, însă este și un element care ajută la obținerea unui aspect estetic inedit.

  Pe lângă aceste aspecte, este important ca pantalonii scurți pe care îi alegi să fie asortați în mod potrivit atât cu tricoul, cât și cu încălțămintea. Dacă alegi o pereche de pantaloni scurți într-o culoare veselă de pe Bolf.ro, alege un tricou cu care să facă contrast, iar dacă alegi o pereche de pantaloni scurți bleumarin sau negri, în culori închise, ai grijă ca tricoul ales să creeze contrastul potrivit și să fie într-o culoare veselă, la modă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.