marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cum oprești elevii să copieze la examene? Tai internetul în toată țara!

  de - | 23 mai 2016, 11:17 AM | IT

  0

  Iraq a oprit accesul la internet în mai multe rânduri în ultimele 3 zile în toată țara pentru a-i opri pe copiii care trișau la examene, scrie Yoda.ro. Serviciile de internet din Iraq au fost oprite de 3 ori timp de 3 ore.

  Blocajul a afectat accesul la internet atât liniile fixe cât și datele pe mobile, el fiind solicitat de către Ministrul Comunicării din Iraq. Un provider de internet a anunțat pe 16 mai acest lucru: „Conform instrucțiunii Ministerului Comunicării, serviciile de internet vor fi oprite în toată țara în perioada examenului între 5 am și 8 am”.

  Oprirea internetului coincide cu examenele de la finalul școlii generale și de la finalul liceului și a fost ultima variantă aleasă pentru a opri studenții care trișau, luând telefoane mobile și device-uri conectate la internet în sălile de examen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.