Au depistat două transporturi ilegale de lemne. Șoferii s-au ales cu amendă în valoare de 5000 lei

  de Special Arad | 1 September 2021, 11:41 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat, în ziua de 31 august, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Gurghiu, județul Mureș, care transporta pe D.J.707 B cantitatea de 0,50 mc material lemnos din specia molid, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

  Totodată, a mai fost depistată în aceeași zi o femeie de 44 ani, din localitatea Vișeul de Sus, județul Maramureș, care transporta pe D.J.707 B cantitatea de 2,48 mc material lemnos din speciile paltin de munte, fag, gorun, carpen și tei, fără a deține documente de proveniență pentru materialul lemnos.

  Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei fiecare în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, întreaga cantitate de material lemnos fiind confiscată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.