O mașină va purta moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur și două icoane pe străzile Aradului

  de Special Arad | 11 aprilie 2020, 8:56 AM | Știri Arad | Topic special

  6

  Arhiepiscopia Aradului anunță că duminica aceasta, de Sărbătorile Sfintelor Florii, va organiza o procesiune cu moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur și două icoane ale Maicii Domnului, într-o mașină care va urma un traseu prestabilit pe străzile Aradului. 

  „Acum, când suntem  încercaţi de noua boală molipsitoare ce ne arată cât de fragilă este viaţa omului pe pământ,  este mare nevoie de a păstra permanent legătura cu Dumnezeu, Izvorul vieţii pământeşti şi al vieţii veşnice cereşti.

  Pentru aceasta, Arhiepiscopia Aradului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Timotei şi împreuna lucrare a Preasfințitului Părinte Episcop-vicar Emilian Crișanul, va organiza o procesiune în municipiul Arad, în data de 12 aprilie ac, Duminica Floriilor, începând cu ora 12.00, cu racla ce cuprinde moaşte ale Sfântului Ioan Gură de Aur şi două icoane ale Maicii Domnului, de dimensiuni mari, într-o maşină special pregătită în acest sens, de la Catedrala Arhiepiscopală.

  Itinerarul procesiunii va fi pe următorul traseu: Catedrala Arhiepiscopală – Spitalul Clinic de Urgențe Județean – Spitalul Municipal – Spitalul TBC – Bulevardul Revoluției – Calea Aurel Vlaicu – Strada Voinicilor – Calea Timișorii și Șoseaua de centură a Municipiului Arad.

  Nădăjduim că această procesiune va aduce vindecare și mare mângâiere celor aflați în suferință şi un spor al dragostei noastre faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni”, spune preotul Simion Mladin

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Si din nou, se dovadeste ca gandirea romanului n-a evoluat din evul mediu incoace.
   Popor primitiv, ce se inchina la niste oase si picturi.
   Dragi crestini, prin faptul ca va inchinati la niste ciolane si poze, incalcati primele 2 porunci date de doamne-doamne.
   Pana si pocaitii sunt mai “corecti” decat voi…

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.