Cum ar putea arăta viitorul iPhone

  de Special Arad | 28 mai 2014, 1:29 AM | IT

  0

  Săptămâna trecută, au apărut niște fotografii în care se presupune că ar apărea noul iPhone 6. Cei care au postat fotografiile spun că e vorba de o machetă pentru producătorii de accesorii.

  Între timp a apărut chiar și un filmuleț în care macheta respectivă este comparată cu modelele anterioare iPhone și cu unele smartphone-uri de top precum Galaxy S5, HTC One M8, Motorola Moto X sau Sony Xperia Z2.

  Noul smartphone Apple ar putea să fie lansat în luna septembrie a acestui an. De asemenea, se vehiculează că la aceeași lansare ar putea fi prezentat și un ceas inteligent. Printre altele, acest smartwatch ar putea fi capabil să controleze electrocasnicele și va veni în două versiuni – una pentru bărbați și alta pentru femei.

  Sursa: Yahoo! News

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.