marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum a reacţionat internetul după ce Leonardo DiCaprio a câştigat – în sfârșit – Oscarul

  de - | 29 februarie 2016, 5:16 PM | LOL

  0

  Premiile Oscar au ajuns să-l bucure şi pe Leonardo DiCaprio. El a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal şi acesta e topul reacţiilor Internetului.

  La premiile Oscar 2016, actorul Leonardo DiCaprio a câştigat un trofeu. Este, în sfârşit, momentul pe care Internetul îl aştepta după ani buni de făcut glume pe seama nenorocului lui DiCaprio. Acesta a fost de cinci ori nominalizat la premiile Oscar şi a fost considerat marele neîndreptăţit al cinematografiei.

  Pentru rolul din drama „The Revenant“, unde unii dintre primii spectatori au crezut că a fost violat de un urs, a îndurat temperaturi extrem de scăzute, s-a ascuns în scorbură de copac şi a mâncat ficat crud de bizon. După aceste chinuri, primeşte Oscarul, iar Internetul primeşte o porţie de reacţii, scrie Adevărul.

  Am ales câteva dintre cele mai bune şi mai interesante. Cât despre Leonardo DiCaprio, el şi-a primit trofeul în aplauzele şi ovaţiile celor prezenţi, iar după ce le-a mulţumit actorului Tom Hardy şi regizorului Alejandro González Iñárritu, şi-a îndreptat atenţia către mediu. În fapt, acesta a fost şi un laitmotiv al interviurilor de până acum despre film.

  Înainte de orice, un GIF cu Leonardo DiCaprio în Titanic, un film premiat la suficiente categorii cu Oscar, dar nu şi pentru actor masculin în rol principal. Atunci, a fost un mare Oscar ratat.

  giphy-downsized-large

  Un tweet care face referire la alt film cu DiCaprio: Inception. Nici pentru acela n-a luat un Oscar.

  Niciun GIF nu e prea mult când vine vorba de Leonardo DiCaprio şi primul Oscar câştigat.

  Acest tweet e simplu: poate că (Neil) Armstrong a mers pe Lună, dar Leo a câştigat un Oscar.

  Niște fani în momentul anunțării marelui eveniment:

  Cum se simte Leo astăzi?

  S-ar putea spune că acel deget al lui Leo DiCaprio este ultimul cuvânt adresat juriului.

  Niciodată nu sunt prea multe referinţe la Titanic, aşa că aceasta ar trebui să ne ajute să înţelegem prin ce a trecut DiCaprio înainte de Oscar. Câtă aşteptare!

  Să câştigi un Oscar, după ce ai ratat atâtea, asta înseamnă să reuşeşti în viaţă.

  Noul scop al lui DiCaprio (Sursa: 9gag)

  apo2K79_700b_v2

  BONUS: The Onion nu ratează momentul: ursul care l-a făcut de Oscar pe DiCaprio.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.