joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum a arătat concertul celor de la Cargo și TM Groove pe timp de pandemie

  de - | 7 iunie 2020, 1:41 PM | Regional

  0

  (foto: pressalert)

  Primul concert în „era Covidului” organizat la Timișoara, din bani publici, a atras câteva sute de spectatori, atât în „țarcul” amenajat de organizatori, cât și după gardurile de protecție. Recitalurile susținute de TM Groove și Cargo s-au desfășurat după reguli stricte: număr maxim permis de participanți a fost de 500 de persoane, publicul avea la dispoziție scaune dispuse la o distanță de 2 metri distanță unele de celelalte, participanții au purtat măști pe toată durata concertului, iar la intrarea în spațiul amenajat tuturor participanților li s-a efectuat triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

  Zona amenajată, împrejmuită cu gard și prelate de protecție, protejată de polițiști locali, dar și de angajați ai unei firme private, nu a fost, însă, nici pe departe plină. În schimb, numeroși melomani care dintr-un motiv sau altul nu și-au rezervat loc în spațiul amenajat au preferat să urmărească spectacolul din afara „țarcului”, unde au putut să trateze cu mai mare lejeritate recomandările de distanțare fizică.

  Mai multe detalii pe pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.