luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Culmea nesimțirii! A chemat ambulanța pentru că nu avea bani de taxi! Bineînțeles că era beat

  de - | 25 decembrie 2017, 11:04 PM | Naţional

  0

  (foto: Foto: Google images)

  Ultima fiţă de Crăciun în judeţul Satu Mare. În noaptea de duminică spre luni, când se umbla la colindat, un bărbat a chemat ambulanţa în Botiz, afirmând că a fost lovit de o maşină care a şi părăsit locul faptei.

  Bărbatul a inventat bine povestea, spunând şi culoarea maşinii şi numărul de înmatriculare, din Marea Britanie. Imediat, în Botiz a ajuns o ambulanţă, care l-a luat pe bărbat şi l-a dus la Urgenţe pentru investigaţii, doar că la Satu Mare s-a descoperit că acesta nu a suferit nicio rană.

  După mai multe investigaţii, ţinându-se seama şi de starea euforică a bărbatului, s-a ajuns la concluzia că totul a fost doar o înşelăciune. Bărbatul nu ar fi avut bani de taxi, astfel că a invetat povestea pentru a ajunge în oraş.

  sursa: portalsm

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.