ExclusivCu o zi înainte de 14 februarie, polițiștii de la Ordine Publică îl lovesc „mortal” pe Coco, cel mai cunoscut comerciant de parfumuri din Arad! I-au confiscat tot…

  de O. Peniță | 13 februarie 2019, 6:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  17

  La șapte ani după ce au avut descinderi în apartamentul său de pe Calea Iuliu Maniu, în 2012, comerciantul de parfumuri Cornel Filimon (căruia amicii îi spun „Coco”) a avut parte astăzi de încă o lovitură. Surse bine informate ne-au declarat, sub protecția anonimatului, că Poliția Arad (noi știm că e vorba despre ofițerii de la Ordine Publică, însă nimeni, deocamdată, nu ne declară nimic) au intrat în magazinul acestuia de pe Iuliu Maniu și i-au confiscat majoritatea parfumurilor. Practic, având în vedere prețul unui parfum, este vorba de o confiscare de cel puțin câteva mii de euro. Ca să nu spunem mai mult… fiindcă nu avem probe și nici informații în acest sens.

  Motivul principal ar fi că în magazin nu erau afișate prețurile pentru fiecare produs, însă deocamdată nu se știe dacă e vorba despre o plângere făcută de un client sau despre cu totul altceva… dar cert e că magazinul era plin de parfumuri, mai ales că mâine e Ziua Îndrăgostiților – după rit american…

  Revenim cu amănunte.

   

  Foto. Arhivă – imaginea are doar rol ilustrativ

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Era și cazul !!! Pe vremuri, avea parfumuri originale, dădeai un ban dar merita și era mai ieftin decat în mall.
   Acum un an am luat un parfum (apa de parfum…nu altceva), la 100 euro si nu persista nici macar o ora, condițiile în care în alți ani aceleași parfum ținea Chiar și 12 ore iar pe haine deși le spălam, persista și câteva luni.
   Am vrut să mă întorc și să-i dau în cap cu el, dar n-am coborat la nivelul lor și am rămas doar cu regretul.
   Acum, vad ca Dumnezeu a facut dreptate !

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Eu am luat parfumuri de la Coco de cel putin 15 ani. Si nu am avut niciodata probleme cu ele. Am auzit tot felul de discutii de-a lungul timpului. Dar de ce si le-a luat inapoi acu 5-6 ani cand i le-a confiscat? S-a facut expertiza si toate au fost originale. Asa ca… vorbim ca nu avem ce face. Fii tare Coco ca trece si asta.

   +1 voturi
   +1
   -1
    • Serbane ! Din omul cu fluierul in gura , te-ai ajuns pe baniii socrului care nu știe cun tu la șfirsit de săptămana îți petreci nopțiile prin baruri , rupt de beat ! Si asa te urci la volanul mașinii !!! Dacă omori pecineva in accident ?! Ce faci , manipulezi masele cu minciunile tale !!! Si de DOMNIȘOARELE DE 18 ANI CARE TE INSOTESC NOPTIILE , ȘTIE SOȚIA SI SOCRUL TĂU ?! Cel care te sponsorizează ?! Deja sunt echipe pe urma ta care vrea sa scoată adevarul la suprafața !!! Știe soția ta care sta cu doi gemeni acasă ??? !!! Mi-e greu sa accept ca oamenii !!!din Arad , vrea sa fie condusă de unul ca si tine !!! Tamas , mai accepta mult mizeriile ca si tine !!! DNA ! IGPR , București știu de toate abuzurile tale, chiar dacă seri susținut !!! Dar nu cred ca vor un scandal la scara naționala !!! Deja începi sa cobori scările !!!

     +1 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.