Cu 1500 mai puține pocnituri de Revelion. Jandarmii arădeni i-au prins în timp ce comercializau ilegal materiale pirotehnice

  de - | 29 decembrie 2016, 2:49 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Miercuri, 28 decembrie, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad  au depistat în piețe din municipiul Arad, patru persoane care ofereau, spre comercializare, cutii cu materiale pirotehnice.

  Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, acestea fiind două femei și doi bărbați, cu domiciliul în județul Arad, respectiv județul Mureș. Asupra acestora a fost găsită cantitatea de 1544 articole pirotehnice care sunt interzise deținerii și folosirii neautorizate.

  Articolele găsite au fost ridicate în vederea confiscării și predate, împreună cu actele de sesizare, organelor de urmărire penală având în vedere faptul că ”orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive, republicată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.