CSM Arad se menține în Superliga feminină de tenis de masă. Fetele lui Cristian Dodean au trimis în „B” pe CSM Moinești

  de Dan Lazăr | 25 aprilie 2021, 3:14 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Clasată pe locul cinci la finalul sezonului regulat, tur-retur, CS Municipal Arad a fost nevoită să joace baraj pentru menţinerea în Superliga pe echipe. Ambele meciuri ale confruntării cu ocupanta locului opt, CSM Moineşti, s-au disputat sâmbătă, la Arad, în complexul „Emil Prokopecz”, conform unei înţelegeri între cele două cluburi. În primul joc, arădencele s-au impus clar, cu 3-0, prin punctele obţinute de: Ana Barbu, 3-0 la seturi (7, 6, 5) cu Iuliana Caloianu, Adela Strună, 3-0 (9, 6, 9) cu Karla Manea şi Irina Rus, 3-2 (9, -6, 4, -5, 12) cu Bogdana Trifu. În partida a doua, formaţia din judeţul Bacău şi-a luat revanşa şi a câştigat cu 3-1. După ce Rus, 2-3 (-10, 8, -7, 8, -14) cu Manea şi Strună, 0-3 (-7, -10, -5) cu Trifu şi-au pierdut meciurile, punctul decisiv, al menţinerii în Superligă, a venit pe mâna Anei Barbu, care a trecut de Iuliana Caloianu cu 3-0 (6, 7, 4). În utima dispută, care a mai contat doar ca şi statistică, Rus a cedat cu 1-3 (-10, 4, -9, -9) în faţa lui Trifu.

  „După primul meci fetele s-au relaxat puţin, dar important este că am rămas în Superligă, adică în primele şase echipe la senioare. Felicitări tuturor care şi-au adus aportul la acest frumos rezultat. Acum doi ani am dat credit acestor fete să joace în echipa de senioare şi iată că a fost o alegere bună”, a declarat antrenorul lui CSM Arad, Cristian Dodean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.