CSM Arad, aur și argint la Aqua Challenge 2019

  de Special Arad | 12 martie 2019, 5:52 PM | Sport

  0

  La Timișoara s-a desfășurat recent a treia ediție a concursului de înot masters cu specific anduranță 2,5, Aqua Challenge. Clubul CSM Arad a avut la start cinci sportivi care au avut rezultate excelente.

  Astfel, David Bemposta Varela a obținut cel mai bun timp al concursului, adjudecându-și medalia de aur la categoria 18-24 ani, Tomescu-Vlad Mihai a obținut medalia de aur la categoria 25-30 ani, Norbert Rusu a reușit să obțină medalia de aur la categoria 50-54 ani , Mladin Cristian și-a adjudecat medalia de aur la categoria 40-44 ani, iar Retezar Valentin a câștigat medalia de argint la categoria 45-50 ani.

  Pentru sportivii arădeni se prefigurează un nou concurs în 16-17 martie, la Bekescsaba.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.