CSM Arad a adus 25 de medalii de la Memorialul „Ioan Schuster”

  de - | 25 octombrie 2018, 1:32 PM | Sport

  0

  (foto: Arhivă)

  Desfășurat pe parcursul a două zile, la Reșita a avut loc a VIII- a ediție a Memorialului ,,Ioan Schuster” competiție ce a aliniat la start sportivi din Austria, România și Ungaria, reprezentând 21 de cluburi și totalizând 94 de persoane înscrise.
  Sportivii CSM Arad au reușit să obțină rezultate meritorii, totalizând 25 de medalii câștigate la individual și 4 medalii pe echipe de ștafetă.

  Pintican Cristian a obținut medalia de aur în probele de 50 m liber, 100 m liber, 50 m spate, 100 m spate și medalia de bronz la 50 m fluture.

  Norbert Rusu a scos din apă 4 medalii de bronz în probele de 50 m bras, 100 m bras, 100 m spate și 200 m mixt cât și o medalie de argint în proba de 400 m liber.

  Cristian Stertl a cucerit medalia de aur în probele de 50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture și 200 m mixt.

  Karpati Adalbert a obținut medalia de argint în probele de 50 m fluture și 200 m mixt și pe cea de aur la 50 m liber.

  Onea Ștefan a obținut aurul în probele de 50 m bras și 100 m bras.

  Anca Miloș a obținut medalia de argint în proba de 50 m bras și 50 m liber.

  Mladin Cristian a obținut medalia de bronz în proba de 50 m spate și 100 m bras.

  Damian Romeo a obținut medalia de bronz în proba de 400 m liber iar Nagy Csaba a obținut medalia de bronz în proba de 50 m liber.

  Rezultate bune a avut și Flaviu Mocanu, clasându-se pe locul cinci în probele de 50 m bras, 100 m bras și 50 m liber.
  În proba de ștafetă 4X50 m liber, echipa formată din Onea, Damian, Rusu și Karpati, a obținut medalia de aur iar echipa formată din Pintican, Nagy, Mocanu și Stertl a câștigat medalia de argint.

  În proba de ștafetă 4X50 m mixt, echipa Csm Arad în componența Rusu, Karpati, Onea, Mocanu, a obținut medalia de aur iar echipa formată din Pintican, Mladin, Nagy și Damian a obținut medalia de argint.

  Pentru arădeni se prefigurează un nou concurs în luna noiembrie, Cupa DKMT, ce va avea loc în orașul de pe Bega.

  text: Cristian Mladin

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.