marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  CS ProVolei Arad și-a tăiat „partea leului” la Fan Tour Open. Revenit lângă echipă, Radu Sabău, președintele clubului, ține să mulțumească medicilor de la Spitalul Municipal ORL

  de Dan Lazăr | 1 august 2021, 2:48 PM | Sport

  0

  CS ProVolei Arad a luat „partea leului” la competiția de volei pe plajă Fan Tour Arad 2021 – juniori. Clubul arădean a câștigat aurul la fete, prin Ioana Ban, în pereche cu Ioana Radu, de la Dinamo București, și argintul prin perechea Alexandru Ciubotariu / Alin Filipan.

  Sportivii antrenați de Marius Mascovits s-au comportat bine la această competiție, ultima înaintea Campionatelor Naționale de Juniori, care se vor desfășura la București, la mijlocul lunii august.

  Președintele grupării arădene, profesor Radu Sabău, declară că speră ca aceste rezultate să se repete și la campionatele naționale de juniori și mulțumește pe această cale Primăriei Municipiului Arad și Consiliului Județean Arad pentru sprijinul acordat. „Mă întrebai, mai devreme, cum am trecut prin aceasta perioadă? M-am acomodat destul de greu cu școala online, am scăpat de Covid, m-am vaccinat și am stat 10 zile în Spitalul Municipal la ORL. Am intrat cu destule temeri în spital, pentru o infecție la sinusul maxilar, pentru că în mass-media sunt prezentate doar cazurile negative. Contrar tuturor celor scrise în presă, la ORL am cunoscut o echipă extraordinară condusă de dl. dr. Vasici și de doamna asistentă șefă Păun. O echipă competentă, dedicată și cu o organizare atentă, aproape militarizată, în care fiecare își cunoaștea foarte bine locul. Am fost ,,pus pe picioare” în cel mai scurt timp posibil. Nu pot să spun decât un mare, mare MULȚUMESC acestor oameni. Dragii mei, aveți încredere în sistemul sanitar românesc! Încă avem oameni competenți, dedicați meseriei pe care o practică și din urmă vin copii buni, dornici să învețe! Trei dintre ei joacă la CS ProVolei Arad: Tocoian Filip, Both Adrian și Csiszar Balazs. În mod sigur veți mai auzi de ei, și în plan sportiv și în cel profesional. Pentru secția ORL, încă o dată MULȚUMESC și să vă dea Domnul sănătate, putere de muncă și viață lungă!”, a ținut să precizeze profesorul Sabău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.