CS Fan Arad a participat la Cupa „1 Decembrie” la volei! Întrecerea a avut loc la Reghin

  de Dan Lazăr | 4 December 2022, 8:23 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Turneul cu participare internațională, devenit deja tradițional, care se desfășoară la început de decembrie la Reghin (jud. Mureș) a avut la start, sâmbătă, echipe din mai multe orașe ale României, dar și din trei țări, Polonia, Slovacia și Ungaria.

  Reprezentanta Aradului, CS Fan (președinte Ștefan Gog), a reușit să se claseze pe locul trei într-una dintre seriile turneului de volei mixt, după două succese și un eșec: 2-0 cu Prundu Stampei (jud. Suceava), 2-1 cu Deva (jud. Hunedoara) și 0-2 cu Prundu Bârgăului (jud. Bistrița-Năsăud).

  Competiția este organizată de Volei Avântul Reghin, fiind la a XII-a ediție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.