Cupa „Aradului” a deschis sezonul de beach-volley. Două cluburi arădene, Fan și ProVolei, au urcat pe podium / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 18 iunie 2021, 7:58 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Cele două terenuri de volei pe plajă din cadrul complexului DJST – Fan Arena, din Subcetate, au găzduit Cupa „Aradului”, competiție organizată de CS Fan Arad (președinte Ștefan Gog), la care au participat 14 echipe.

  După jocuri spectaculoase, la final, podiumul a fost următorul: Oradea 3 (Ciprian Maier / Valentin Pantea), Fan Arad (Cătălin Lelea / George Drăgan) și ProVolei Arad 2 (Alin Filipan / Alex Ciubotariu). Finala mică a fost câștigată cu scorul de 2-0 în fața echipei Westar Arad 33, iar finala mare a avut nevoie de set decisiv (15-13).

  La finele acestei săptămâni, în acceași locație, are loc prima competiție din calendarul oficial al FR de Volei, o întrecere dedicată categoriei speranțe (masculin și feminin), organizată de CS ProVolei (președinte Radu Sabău).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.