CS Crișul, amendă de 10.000 de lei după retragerea din Liga Florilor. Gruparea arădeană se poate înscrie în ediția viitoare a ligii secunde

  de Dan Lazăr | 8 ianuarie 2021, 7:59 AM | Chişineu Criş | Sport | Știri Arad

  0

  Reluarea competițiilor de handbal în România, în anul 2021, se face prin turneul Liga Florilor MOL etapa a 7-a, programat să aibă loc în perioada 12-13 ianuarie la Brașov, însă fără nou-promovata CS Crișul Chișineu-Criș la start. Gruparea de pe Crișul Alb s-a retras din campionat, motivul principal, anticipat de mulți înaintea alegerilor, fiind schimbarea culorii politice de la cârma orașului Chișineu-Criș, din „roșu” în „albastru”.

  Arădencele, clasate pe locul 16, trebuiau să întâlnească în runda a șaptea, pe CSM Galați, echipă care astfel va sta în această etapă primă din 2021.

  Federația Română de Handbal a luat act, în această săptămână, de retragerea echipei C.S. Crișul Chișineu-Criș, făcută prin adresa nr. 69 din 14/12/2020, formulată de către președintele clubului, Mann Sebastian Toma, și a decis „conform Regulamentului Ligii Naționale Feminine (Liga Florilor) articolul 8.1, alineatul 3: penalizarea echipei cu 10.000 (zece mii) lei, având drept de înscriere în ultima categorie competițională pentru sezonul următor”.

  De asemenea, datorită faptului că echipa a participat la mai puțin de 50%+1 din numărul de jocuri programate, FRH a hotărât ca toate rezultatele echipei din județul Arad să fie anulate, astfel ștergându-se cu buretele tot efortul făcut în ultimii ani de acei oameni pasionați, care au dus Crișul din liga județeană – dispărută în ultimele sezoane – până în prima divizie a celui mai important joc de echipă din România…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.