duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crucea Roșie, filiala Arad, gânduri la împlinirea a 143 de ani de Crucea Roșie Română

  de Special Arad | 4 iulie 2019, 6:00 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Crucea Rosie, filiala Arad)

  Comunicat. De 143 ani, generatii de voluntari ai Crucii Rosii Romane sarbatoresc infiintarea Crucii Rosii Romane (4.07.1876). Astazi, Crucea Rosie Romana isi reafirma angajamentul fata de umanitate: ameliorare suferinta umana, raspuns promp in situatii de dezastre, educatie pentru santate.

  In cei 143 de ani de activitate neintrerupta, Crucea Rosie Romana a fost condusa de 23 presedinti , personalitati din istoria Romaniei, medici, profesori, istorici, primul presedinte fiind printul Dimitrie Ghica. In prezent, presedintele Crucii Rosii Romane este maiestatea sa Margareta, custodele coroanei Romane, cea care de peste 5 ani este alaturi de noi si sprijina activitatea umanitara.

  Crucea Rosie Romana, filila Arad, multumeste voluntarilor sai si tuturor celor care sunt alaturi de noi, in numele presedintelui filialie Arad, dr Dragos Beniamin, dorim sa ne continuam misiunea de umanitate si sa raminen uniti.

  Sarbatorim evenimentul prin activitate de sprijin, donare transport umanitar pentru Spitalul Judetean Arad, partcipare acordare prim ajutor la concursuri sportive in Arad, intalnire cu voluntari, am asigurat participare a 53 voluntari la sarbatoarea Crucii Rosii internationale Solferino 2019.

  Tot in acest an se sarbatoresc 100 de ani de la infiintarea Federatiei Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii la Genva, Federatie care este o organizatie neguvernamentala, cu 198 de tari membre, care asigura activitatea umanitara in lume pe timp de pace.

  Multumim tuturor voluntarilor, donatorilor interni si externi, autoritatilor publice locale, pentru sprijinul si devotamentul lor de a fi alaturi de actiunile noastre, dorim ca organizatia noastra sa fie an de an tot mai puternica, sa fie capabila sa faca fata nevoilor comunitatii

  La multi Ani Crucea Rosie Romana !!!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.