joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Crucea Roșie din Arad, vizitată de un grup de voluntari din Modena. Italienii nu au venit cu mâna goală

  de Dan Lazăr | 2 noiembrie 2022, 1:04 PM | Știri Arad

  0

  Un grup de 8 voluntari ai filialei de Cruce Roșie din Modena, Italia, au fost în vizită de lucru la filiala arădeană. Această vizită a avut ca scop continuarea proiectului început în urmă cu 4 ani de cel care a fost Stefano Piazza, voluntar implicat în ajutorarea persoanelor cu nevoi speciale, diagnosticați cu neoplasm de colon.

  Pe lângă materialele amintite mai sus aceștia au adus și aparatura medicală care poate fi de folos în diferite secții ale Spitalului Județean Arad, centre de vârstnici sau diferite cabinete medicale.

  „După 3 zile în care am fost primiți atât de autoritățile publice locale, instituții din municipiul Arad, putem spune că au fost interesați de a dezvolta un parteneriat de colaborare pe mai multe domenii de activitate, încât această legătură sa fie cât mai puternică.

  Chiar dacă au fost prezente doar 8 persoane în România, știm că echipa care muncește în spatele acestui proiect este mult mai mare , iar noi le mulțumim pentru implicare.

  Mulțumim tuturor celor care cred în munca noastră, celor care își alocă timpul și sunt alături noi, dar și celor care fac muncă importantă și nu apar în imagini”, ne-a declarat Dr. Beniamin Dragoș, președintele Crucii Roșii Arad.

  FB IMG 1667386667861

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.