joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crucea Roșie Arad, schimb de experiență cu colegii din Bekescsaba

  de Dan Lazăr | 29 mai 2024, 8:29 AM | Sănătate | Știri Arad

  0

  O nouă acțiune a Crucii Roșii Arad, în care au fost implicați și elevi de la un liceu din municipiul nostru, a avut loc în Ungaria.

  „Întotdeauna să porţi cu tine, în trusa de prim-ajutor, cuvinte analgezice și vindecătoare! Voluntarii noștri au avut parte de o zi memorabilă în cadrul concursului «Sanitarii Pricepuți» organizat de filiala de Cruce Roșie Bekescsaba.

  La etapa județeană, celor mai pricepuți sanitari maghiari li s-au alăturat și echipajul de la Liceul Teoretic Adam Müller Guttenbrunn Arad, ca invitat de onoare.

  Parteneri în bine și ajutor, filiala de Cruce Roșie Bekescsaba și filiala noastră organizează anual schimburi de experiențe și cunoștințe datorita acestei competiții educative.

  După probele teoretice au început și probele practice, unde 10 echipaje maghiare si-au arătat priceperea în cele 10 focare desfășurate în cadrul concursului. S-au alăturat și echipajul nostru dar și echipajul din Zrejnanin acestor situații de urgență, unde au trecut cu brio acordând primul ajutor și primind felicitări și numiri de salvatori.

  La final, gazdele noastre ne-au răsplătit cu diplome și premii, dar și cu invitația de a mai participa și anul viitor în același context de prietenie și umanitate!

  Mulțumim tuturor celor care au răspuns invitației de a participa la acest eveniment, cât și filialei de Cruce Rosie Bekescsaba pentru deosebita găzduire”, ne-a informat Crucea Roșie Arad.

  Citește și: Crucea Roșie din Arad, vizitată de un grup de voluntari din Modena. Italienii nu au venit cu mâna goală

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.