Crucea Roșie Arad a distribuit mii de cutii cu lapte provenite dintr-o donație a unei firme din Timiș

  de Dan Lazăr | 27 noiembrie 2020, 5:34 PM | Știri Arad

  0

  „În ultimele zile am reușit să donăm un număr de 127.400 de cutii de lapte către azilul de bătrâni din Arad, DGASPC Arad, subfilialele de Cruce Roșie din județul Arad, alte ONG-uri dar și persoanelor vulnerabile care aveau cereri de ajutoare către filiala de Cruce Roșie arădeană. Această acțiune va continua și în săptămânile viitoare când vom avea alte transporturi de acest fel. Mulțumim tuturor pentru implicarea de care au dovadă și ne bucurăm că suntem o echipă puternică în această activitate umanitară”, ne-a declarat Beniamim Dragoș, președintele Crucii Roșii Arad și membru în Comitetul Director al Societății Naționale de Cruce Roșie din România,  condus de Alteța Sa Regală Principesa Margareta.

  Produsele provin dintr-o donație a unei firmei din județul Timiș, prin intermediul filialei de Cruce Roșie din Timiș, fiind distribuite de voluntarii filialei în colaborare cu cei de la ISU, aeroportul din Arad și o firmă care au pus la dispoziție, în mod gratuit, un motostivuitor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.