sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Croitorașul” cel viteaz… O secundă mai lipsea să „omoare” trei bicicliști

  de Mihai Todoca | 19 mai 2017, 1:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Sunt foarte multe probleme în Arad. De la serviciul de salubrizare la câinii maidanezi, de la pistele de biciclete la „asasinarea” terenurilor de fotbal. Și multe, multe altele. Însă, filmul pe care îl veți urmări mai arată o problemă care devine una cel puțin deranjantă. Este vorba de modul de a conduce a anumitor șoferi: riscant, fără a se asigura și punând în pericol viața mai multor participanți la trafic.

  Cel care a filmat toată scena este un biciclist care, venind de pe strada Vârful cu Dor și-a continuat drumul pe strada Eminescu.

  De la minutul 1 și 13 secunde se poate vedea în mod clar cum acesta evită un accident din care putea să iasă nu numai șifonat puțin. Un autoturism Opel virează la dreapta fără să se asigure. Pe filmare se văd alți doi bicicliști care circulă pe trotuar. Nu spunem că este corect ceea ce au făcut cei care erau pe trotuar, ba dimpotrivă, dar se pare că nici măcar pe trotuar nu ești în siguranță cu bicicleta. Modul în care virează mașina este periculos deoarece o face brusc, fără a se asigura și punând în pericol siguranța a cel puțin trei oameni dintr-o singură manevră.

  Atragem atenția conducătorilo auto că deși „trotuarele pe care circulă biciclete („piste de biciclete” nu se pot intitula) sunt realizate într-un mod deplorabil, aceasta nu înseamnă că nu sunt circulate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.