Crișul vs. Prahova Ploiești în primul meci al turneului pentru promovarea în Liga Națională de handbal feminin!

  de Dan Lazăr | 4 mai 2020, 4:41 PM | Chişineu Criş | Coronavirus | Sport

  0

  O nouă schimbare propusă de Federația Română de Handbal în ceea ce privește campionatele naționale, care, totuși, se speră că se vor încheia pe teren.

  Conform deciziei FRH de luni, 4 mai, Crișul Chișineu-Criș – locul I în Seria D a ligii secunde de handbal fete – va întâlni în primul meci al turneului final (19-21 iunie) pe CS Activ Prahova Ploiești – locul secund în Seria C. Câștigătoarea acestui duel va evolua în semifinale cu cine se va impune dintre Neptun Constanţa sau CSU Ştiinţa Bucureşti (în funcţie de rezultatul restanţei din seria B, dintre CSM II Bucureşti şi Ştiinţa) – HCF Piatra Neamţ.

  Trei etape mai erau de disputat în liga secundă de handbal, iar Crişul încheie seria D pe primul loc, cu 43 de puncte şi un bilanţ de 13 victorii, patru egaluri şi nici o înfrângere.

  Program de desfășurare al Diviziei A feminin

  Sâmbătă, 13 iunie: CSM București – CSU Știința București (Etapa 25)
  19-21 iunie: disputarea Turneului final, cu cele 8 echipe aflate pe locurile calificabile, astfel:
  19 iunie: meciuri eliminatorii între 1A-2B, 1C-2D, 1B-2A, 1D-2C
  20 iunie: semifinale: Meci 1: câștigătoarea între 1A-2B și 1C-2D; Meci 2: câștigătoarea între 1B-2A și 1D-2C
  21 iunie: finalele: învinsele între ele, câștigătoarele între ele
  26-28 iunie: Baraj de promovare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.