Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi: „Cred că este un rezultat echitabil”

  de Lucian Dănilă | 7 august 2022, 7:21 PM | Sport

  0

  Italianul de pe banca tehnică a celor de la Sepsi crede că rezultatul de egalitate obținut astăzi de echipa sa în meciul cu UTA este unul echitabil. De asemenea, fostul fotbalist al lui Lazio spune că s-a simțit efortul depus de echipa sa în campania din UEFA Conference League.

  „Da, cred că este un rezultat echitabil. Am întâlnit o echipă bună, organizată și a fost greu. Am împins mai bine jocul pe benzi, dar nu am reușit să dăm gol, să ne creăm ocazii. Doar 2-3 șuturi din afara careului. N-am avut luciditate. Nu am ales soluția cea mai potrivită. Probabil s-a simțit puțină oboseală.

  Când am avut noi mingea, s-a apărat bine UTA. Când aveau ei mingea, plecau pe contraatac. Am încercat să comandăm jocul. Nu a fost ușor să găsim spațiul între linii. Trebuia o sclipire, ceva mai mult. Asta a fost. Un meci echilibrat.

  Sunt cinci schimbări într-un meci. Schimbi aproape 50% din echipă. Normal că încercat să forțăm victoria, mai ales după cartonașul roșu. Repet, acolo, ultimele 15 minute, nu am mai avut acea luciditate de a ajunge în careu. S-a văzut un pic de oboseală. Un punct și un rezultat pozitiv, oricum

  Nu este ușor să jucăm din trei în trei zile, pentru o echipă tânără, care a trecut un tur preliminar în Europa. E greu, chiar dacă ai un lot competitiv. Eu zic că s-a simțit, fiindcă nu am avut luciditate în ultimii 15 metri.

  Nu eram fenomene în urmă cu 4-5 meciuri, dar nici acum nu putem spune că suntem slabi. Eu zic că și-a spus cuvântul că am jucat în Conference League”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu UTA Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.