duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cristiano Bergodi: „A câștigat echipa mai bună”

  de Lucian Dănilă | 5 februarie 2022, 9:03 PM | Sport

  0

  Cristiano Bergodi a lăudat echipa arădeană după victoria din această după amiază a Bătrânei Doamne. Italianul de pe banca lui Sepsi spune că „a câștigat echipa mai bună”.

  „A fost un meci frumos, chiar dacă am pierdut. UTA a jucat bine, e meritul ei că a câștigat. Și noi am avut câteva ocazii, dar la sfârșit a câștigat echipa mai bună. Nu am probleme că am pierdut, am avut o victorie importantă cu Craiova, dar muncim în continuare, e meritul UTA-ei pentru victoria de azi.

  Nu m-a susprins cu nimic echipa din Arad, are caracteristici de luptă, știam că e de gabarit, aleargă bine, iar noi am jucat ce știm. Suntem o echipă cu alte caracteristici, pasăm și astăzi nu ne-a fost ușor. Am găsit o echipă agresivă la Arad, dacă nu greșeam, puteam luam un punct, dar e meritul UTA-ei că a câștigat”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul jocului câștigat de UTA împotriva echipei pe care o antrenează.

  „UTA a jucat într-un 4-3-3, cu Roger și Ubbink, ca interi și Batha pe centru. Nu sunt proști antrenorii, când analizezi vezi care sunt punctele bune sau mai puțin bune ale adversarului. Batha l-a ținut pe Achahbar, nu pot să le reproșez nimic jucătorilor mei. Au jucători buni cei de la UTA, de calitate, puternici, de gabarit. E o echipă înaltă, nu ne-a fost ușor azi, am pierdut fiindcă au fost ei mai buni.

  Altfel, nu știu dacă au fost mai motivați azi cei de la UTA ca altădată. Când analizezi video un meci e una, pe teren e alta. UTA a arătat bine azi, dar și cu Balint a fost așa, doar că au avut ghinion, multe ocazii ratate. Azi au luat punctele pe care nu le-au luat în trecut. Noi mergem înainte și ne pregătim pentru meciul cu Gaz Metan”, a încheiat Bergodi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.