duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cristian Tudor Popescu: „De acum, Tudose va guverna. Epoca lui Dragnea s-a încheiat”

  de - | 13 octombrie 2017, 9:21 AM | Politikos

  0

  „Este o înfrângere cât se poate de limpede a lui Liviu Dragnea, iar de acum, Mihai Tudose va guverna”, a comentat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce social-democrații au acceptat ca Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc să demisioneze. Anterior, vicepremierul și miniștrii au respins demisiile. Ședința CEx (Comitetul Executiv al PSD) a durat circa opt ore și se va reia astăzi.

  „Dragnea a ieşit într-un mod jalnic, chiar înduioşător încercând cu disperare să se lipească de imaginea lui Tudose.

  Este o înfrângere cât se poate de limpede, fără drept de apel.

  A fost înlăturată unealta financiară, economic, principală, adică Sevil, care controla teritoriul lui Dragnea. E înfrânt, e terminat, faptul că nu a putut să o apere pe Shhaideh e o sângerare a lui Dragnea, care va excita haita PSD-istă.

  Au fost cuvinte pline de non-sensuri. Dragnea spune că i-a cerut lui Tudose să nu îşi dea demisia, dar ce motiv ar mai fi avut, când cele trei cărora Tudose le ceruse să îşi dea demisia îşi dăduseră demisia?!

  Apoi, Plumb nu a vorbit de nicio presiune. Cele două erau calme şi şi-au văzut de treabă.

  Este vorba de încheierea unei epoci în PSD. Din acest moment, Tudose va guverna. Bine, prost, o să vedem, dar va guverna, va fi cu adevărat premierul acestui guvern.

  Dragnea se va prăbuşi în timp, dar epoca lui s-a încheiat pentru că în PSD, dacă nu reuşeşti să păstrezi autoritatea totală, atunci cu autoritate parţială nu ai nicio şansă. În curând o vei pierde pe toată”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.