vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cristian Man, tatăl lui Dennis: „Mi-a spus că Dennis va fi fotbalist! A avut dreptate”

  de Lucian Dănilă | 22 august 2016, 1:14 PM | Sport

  0

  Unul dintre cei mai fericiți arădeni din acest weekend a fost Cristian Man, tatăl lui Dennis, fotbalistul care sâmbătă a marcat de trei ori în poarta Brăilei, toate golurile fiind reușite cu capul.

  În urmă cu 20 de ani, Cristi era unul dintre tinerii promițători ai fotbalului arădean. A debutat de timpuriu în liga secundă în culorile echipei Aris (fostă Strungul), evoluând apoi mai mult la echipe din județ. Și el era tot un fotbalist de profil ofensiv și îi plăcea golul.

  Acum, imediat după reușitele lui Dennis, Cristi și-a reamintit cine i-a spus că fiul său va fi fotbalist. „Nevastă-mea era însărcinată cu Dennis, dar venea la fiecare meci al meu când jucam pentru Tricoul Roșu. Jucam în Aradul Nou, pe arena aia din capăt de la Constituției, iar ea era mereu la gard. Neamțu, Weirer, dacă ți-l mai amintești, mi-a spus atunci: Cristi, ăla mic va fi fotbalist. A avut dreptate…”, spune Cristi Man.

  Tatăl tânărului fotbalist al Bătrânei Doamne nu își dorește ca Dennis să plece deocamdată de la UTA. „Pentru el cel mai bine în acest moment este să aibă continuitate. Au fost mai multe cluburi care și-au manifestat interesul pentru el, dar cred că cel mai bine este să rămână aici cel puțin în acest sezon și să confirme forma bună prin care trece. A marcat în fiecare etapă în acest campionat, dar trebuie să luăm în calcul și diferența de valoare dintre Liga 1 și liga secundă”, spune Cristi Man.

  Cristi Man este antrenor al echipei din Liga a 4-a, Glogovăț. În dimineața jocului UTA – Brăila, echipa lui Cristi Man a pierdut cu scorul de 0-4 la Lipova, în etapa inaugurală din L4. Supărarea i-a trecut imediat după reușitele fiului său.

  weirer

  FOTO: El este Neamțu, Cristi Weirer, fost fundaș central la Tricoul Roșu, Aqua Vest și alte echipe arădene

  „A fost un meci greu împotriva unei echipe bune, printre cele mai bune pe care le-am întâlnit. Am început mai greu, dar pe parcursul meciului ne-am dat drumul și asta s-a văzut și pe tabelă. Mă bucur că am reușit să câștigăm acasă, în fața minunaților suporteri. Cu siguranță mă bucur că am reușit să înscriu și să îmi ajut echipa, dar nu contează cine înscrie, important e să câștigăm. Eram bucuros și dacă nu înscriam și dădeam trei pase de gol. Important e ca echipa să adune puncte și să câștigăm. Obiectivul meu este să îmi ajut echipa și să dau totul atunci când intru pe teren”, spunea Dennis imediat după meciul UTA – Brăila.

  IMG_6045

  FOTO: Dennis a fost aplaudat de întreg stadionul, dar și de antrenorul său, Roland Nagy

  „Man a avut realizările de partea lui, e un jucător de excepție care chiar putea să mai puncteze o dată, tot cu capul, lucrul care nu l-a caracterizat până acum. Dar el își dorește mult de la viață, se pregătește bine mereu, sunt convins că a rămas cu picioarele pe pământ și vrea în continuare maximum de la el. Este, fără să pară că spun vorbe mari, un jucător de excepție, am mai spus-o nu o dată dar e important să aibă continuitate. Sigur, această victorie este în mare parte meritul său, dar e și al echipei, al lui Manea, Gligor, Miron, toți s-au luptat exemplar, atât tactic dar au avut și realizări. Legat de plecarea lui Man la lotul național, sunt ceilalți care vin din spate, care trebuie să vină la joc, care să încerce să profite de șansa acelor jocuri când ne vor lipsi acești juniori. Vom încerca să ne descurcăm, chiar dacă nu e pe placul nostru această situație“, a declarat Roli Nagy.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.