luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cristian Galea e pregătit pentru Primăria Aradului: „Avem nevoie de lideri cu caracter sănătos și altruiști!

  de Special Arad | 10 august 2020, 9:20 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Cristian Galea și-a lansat candidatura pentru Primăria municipiului Arad. Nu a fost o lansare așa cum eram obișnuiți, cu fast, cu pancarte, lozinci, baloane sau confetti… Candidatul din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP) și-a lansat candidatura în locul care îi este cel mai drag, cel mai apropiat: acasă la el.

  Pe Cristian Galea l-am găsit alături de soția pe care o iubește enorm, „Monica mea”, cum îi place să-i spună, dar și alături de cei cinci copii. Cadrul a fost perfect, exact cum îi place și candidatului Cristian Galea, cu mult verde în jur, acesta dorind ca Aradul să se transforme ușor într-un oraș verde. Lansarea candidaturii lui Cristian Galea a fost făcută în prezența președintelui partidului, europarlamentarul Eugen Tomac și a secretarului executiv Ioana Constantin.

  Cristian Galea se prezintă pentru prima dată în fața cetățenilor Aradului în calitate de om politic. Este un nume nou în politica arădeană și promite să aducă experiența sa, cinstea, competența și morala creștină în conducerea unui oraș cum este Aradul. Antreprenor de succes, lider religios respectat și capul unei frumoase familii, Cristian Galea se aruncă în lupta politică ghidat de câteva principii ferme, de la care nu se va abate. „M-am născut cu 43 de ani  în urmă și am avut ocazia să văd și modul în care a fost condusă țara noastră de un stăpân nesătul de putere și de familia lui în jurul căreia se învârteau toate dar și larga deschidere  a democrației care a urmat Revoluției din decembrie 1989. Am descoperit și libertatea spirituală, astăzi considerându-mă un creștin profund spiritual. Am avut ocazia să vizitez multe țări, fiind ispitit să las România în spate de câteva ori. Dar nu am făcut-o. Am avut așteptări mari legate de țara și orașul nostru. Văd aici un oraș condus tot de o pseudo-familie, în interesul propriu. Aradul este locul de unde tot mai mulți tineri și oameni inteligenți pleacă. Lupta pentru putere este o componentă a vieții de azi din orașul nostru iar principiul Divide et Impera se aplică prea mult și prea des. Dar este timpul ca aceste practici să înceteze și să redăm Aradul arădenilor.

  117444546 680383155883562 5122891014562448762 n

  Eu sunt astăzi aici, în postura de om care vrea să câștige Primăria Aradului pentru că îmi doresc să se schimbe aceste lucruri. Timp de 43 de ani, am lucrat la educarea mea și la sporirea competențelor pe care le am iar Dumnezeu a lucrat la caracterul meu. Vă propun astăzi să ne fiți alături la nașterea unui proiect pe termen lung.

  Am un program pentru Arad și arădeni, cărora le propun o serie de proiecte pe domenii și teme de acțiune. Vreau transparență totală în administrație  și stoparea risipei banului public. Voi accesa fonduri europene pentru digitalizarea instituțiilor. Educația copiilor și tinerilor va fi o prioritate. Aradul va deveni un adevărat oraș cultural. Vreau să conduc o administrație care va favoriza antreprenoriatul. Turismul în Arad va fi dezvoltat prin valorificarea tuturor resurselor. Voi crea în Arad condiții pentru un transport public civilizat, alternativ și facil. Aradul verde, care înseamnă parcuri și locuri de joacă bine întreținute în fiecare cartier și mai puțină poluare este alt proiect asupra căruia mă voi apleca după ce voi ajunge în Primărie. Lucrările publice vreau să fie de calitate, finanțate în mod transparent și finalizate la timp. Sunt doar câteva dintre proiectele la care am lucrat.

  Cred că Aradul are un potențial mare, avem multe resurse neexploatate. Pentru aceasta este nevoie de lideri cu caracter sănătos și altruiști. Îmi doresc ca la Arad speranța să reînvie. Pentru asta trebuie să ne mobilizăm toți, cu mic cu mare, să ne ridicăm și să ne luptăm fiecare lupta”, a declarat Cristian Galea, candidatul PMP la Primăria municipiului Arad.

  (P)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. FELICITARI SI MULT SUCCES!
   DATORAM EROILOR DIN DECEMBRIE’89 POLITICIENI SINCERI(NU „VEDETE”) SI CARORA SA LE DAM CREDIBILITATE!
   CATA INCREDERE SA MAI AVEM IN CEI CARE 30 DE ANI AU MINTIT,AU FURAT SI SI-AU APARAT INTERESELE!
   ESTE VREMEA SA CONSTIENTIZAM CA,”CALITATEA UMANA A CELUI ALES VA ARATA SI GRADUL DE EDUCATIE AL CELOR CARE L-AU ALES”(C.COPOSU)
   ARADUL ESTE SI VA FI AL CELOR ERUDITI,CURATI SI SINCERI!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.