Cristian a fost prins la vama Nădlac. Era dat în urmărire internațională pentru infracțiuni economice

  de Special Arad | 27 decembrie 2017, 12:38 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană pe numele căreia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiunii economice şi financiare.

  În data de 25.12.2017, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Cristian U., în vârstă de 41 de ani, din judeţul Braşov.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din Spania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni economice şi financiare.
  În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  (foto cu scop ilustrativ)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.