luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cristi Mihai lipsește cu Hermannstadt! „E clar, o să avem un meci greu”

  de Lucian Dănilă | 12 aprilie 2024, 10:56 AM | Sport

  0

  Cristi Mihai, fotbalistul echipei UTA cu cel mai mare progres în actuala stagiune, nu va juca în partida pe care UTA o joacă în această seară de la ora 17.30 cu Hermannstadt. Antrenorul Mircea Rednic nu va putea miza la acest joc nici pe Stahl, dar nici pe nou venitul Kemar Lawrence, fundașul stânga ajuns tocmai din Jamaica.

  „Sunt doar preocupat să facem tot ce-i posibil să câștigăm meciul și să rămânem pe primul loc. Cei din urmă vin și ne suflă în ceafă, mai e Clujul, Galațiul. Am văzut cum a pierdut Hermannstadt ultimul meci, nu e ușor de digerat și vin cu foame de puncte. Mai ales că e una dintre cele mai bune echipe din play-out, după UTA, am uitat să vă spun. E clar, o să avem meci greu, în fața unei formații omogene, cu jucători buni. Îl au pe Paraschiv, nu mai vorbesc de Gabi Iancu, pe care l-am antrenat și câteodată insist pe unii jucători pe care i-am antrenat, chiar dacă greșesc câteodată. Are calitatea prin care poate să facă diferența oricând, dacă i se dă spații”, a spus antrenorul Mircea Rednic referitor la meciul din această seară.

  „Vrem să ne prezentăm foarte bine, să nu ne dezamăgim suporterii, micii noștri suporteri și pe mămicile lor, dacă o să vină. Meciul trecut a fost o atmosferă pe cuvântul meu… Un pic dacă ar sta locului, că ei plutesc și e un tsunami acolo, în tribună, cu mișcări de astea, în continuu. Dar de țipat, țipă, săracii”, a continuat Rednic.

  Cristian Mihai acuză o problemă la laba piciorului. „A făcut o rezonanță magnetică și nu i-a ieșit nimic, dar nu poate să calce pe el. Vedem ce o spună doctorul, dar sunt șanse mici ca el să să joace. Avem soluții, e o problemă, dar o rezolvăm. Tudorie s-a antrenat normal, cu grupul, deci o să fie în lotul pentru meciul de vineri cu Hermannstadt, iar Trif e și el bine, are acum zece zile de antrenamente pline”, a precizat Rednic.

  Formații probabile:

  UTA: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues – Micovschi, Vulturar, Pedro, Omondi – Imoh Ezekiel, Luckassen.

  Hermannstadt: Căbuz – Butean, V. Găman, Fl. Bejan, Opruț – Murgia, Sota – Balaure, G. Iancu, I. Stoica – Paraschiv.

  Arbitri: Bogdan Dumitrache – Mihăiță Necula, Cosmin Vatmanu (toți din București). Rezervă: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

  Camera VAR: Horațiu Feșnic (Cluj), Cristiana Trandafir (București)

  Observator FRF: Teodora Albon (Cluj)

  Delegat LPF: Romulus Gabor (Hunedoara)

  clasament play out

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.